Ενημέρωση για σημαντικά τρέχοντα θέματα

Μπαίνουμε σιγά – σιγά στην τελική ευθεία πριν το τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς και έχουμε βάλει στο πρόγραμμα ορισμένες σημαντικές δράσεις και ενδιαφέροντα θέματα. Όπως θα δείτε και στην έγγραφη ανακοίνωση που παραλάβατε σήμερα, αναφερόμαστε στην 1η εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει στο σχολείο μας στις 2/6 από τις 09:00 ως τις 13:00, στην ημερήσια εκδρομή στο Ναύπλιο που θα γίνει στις 9/6, καθώς επίσης και στην επαναληπτική ομαδική φωτογράφηση.

Θα πρέπει λοιπόν, το συντομότερο να μας πληροφορήσετε για την συμμετοχή σας στην 1η εθελοντική αιμοδοσία, καθώς και για τη συμμετοχή σας στην ημερήσια εκδρομή. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, ώστε να δρομολογήσουμε εγκαίρως και με τον καλύτερο τρόπο όλες τις απαραίτητες ενέργειες!

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, ακολουθεί κι εδώ η σχετική ανακοίνωση :

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αρ. Πρωτ. : 51/0513
Ημ/νία : 20/05/2013

Αγαπητοί γονείς & αγαπημένα μας παιδιά

Πλησιάζει ο καιρός για το τέλος της σχολικής χρονιάς και θέλουμε να σας ενημερώσουμε για ορισμένα τρέχοντα θέματα, τα οποία ακολουθούν :

Θέμα : Σχολική φωτογράφηση

Ο κακός καιρός και άλλες δυσμενείς συνθήκες δεν επέτρεψαν να έχουμε ένα αποδεκτό αποτέλεσμα στις σχολικές φωτογραφίες που παραλάβαμε. Για το λόγο αυτό, η ομαδική φωτογράφηση ανά τμήμα επαναλαμβάνεται την Τετάρτη 22 Μαΐου. Θα αναρτηθεί νέα ανακοίνωση, μέσω της οποίας θα ενημερωθείτε για την παραλαβή και το κόστος των φωτογραφιών των τμημάτων. Την ίδια ημέρα θα συγκεντρώνονται χρήματα – προαιρετικά, ανώνυμα και με ελεύθερη βούληση για το ύψος του ποσού – τα οποία θα δοθούν στην κυρία που επιμελείται την καθαριότητα του σχολείου, ως ένδειξη εκτίμησης για το έργο της.

Θέμα :  1η Εθελοντική Αιμοδοσία

Στο σχολείο μας, την Κυριακή 2 Ιουνίου από τις 09:00 ως τις 13:00, θα βρίσκεται το προσωπικό αιμοδοσίας και ο απαραίτητος εξοπλισμός από το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο και θα διεξαχθεί η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία που αποτελεί και την έναρξη λειτουργίας της Τράπεζας Αίματος του σχολείου. Η συμμετοχή σας είναι εξαιρετικά σημαντική και θα θέλαμε να δηλώσετε εκ των προτέρων την παρουσία και τη συμμετοχή σας, ώστε να αποστείλουμε την λίστα με τους εθελοντές αιμοδότες στο νοσοκομείο εγκαίρως για να δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Θα υπάρξει νέα ανακοίνωση με χρήσιμες πληροφορίες για την καλύτερη προετοιμασία των εθελοντών αιμοδοτών. Σας προτρέπουμε να επικοινωνήσετε την 1η Εθελοντική Αιμοδοσία του σχολείου μας σε όποιον και όπου μπορείτε.

Θέμα : Σχολική εκδρομή

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων οργανώνει ημερήσια εκδρομή στο Ναύπλιο την Κυριακή 9 Ιουνίου. Το κόστος μεταφοράς με πούλμαν είναι περίπου 7 ευρώ ανά άτομο. Το προτεινόμενο πρόγραμμα της ημέρας θα αναρτηθεί σε νέα ανακοίνωση και πιθανά να περιλαμβάνει και επισκέψεις σε χώρους όπου υπάρχει εισιτήριο εισόδου. Οι επισκέψεις αυτές (οι επισκέψεις επί πληρωμή) θα είναι προαιρετικές και όποιος δεν επιθυμεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα δεν θα εισέρχεται σε αυτούς τους χώρους. Οι εκδρομείς είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν για το μεσημεριανό τους γεύμα. Παρακαλούμε πολύ, όπως δηλώσετε τη συμμετοχή σας και εξοφλήσετε το κόστος της μεταφοράς με το πούλμαν μέχρι την Τρίτη 28 Μαΐου, ώστε να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν συμπληρώνεται ο απαραίτητος αριθμός συμμετοχών για την πραγματοποίηση της εκδρομής. Στην περίπτωση που δεν υπάρξει ενδιαφέρον για συμμετοχή, τότε η εκδρομή δεν θα γίνει και τα χρήματα θα επιστραφούν σε εκείνους που πλήρωσαν για τη μεταφορά τους.

.:  Τ Ε Λ Ο Σ      Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Σ :.

 

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, ότι οι γονείς και τα παιδιά της ΣΤ Δημοτικού παρέλαβαν και 2η ανακοίνωση, που αφορά μόνο τη συγκεκριμένη τάξη και έχει σχέση με το αναμνηστικό λεύκωμα που ετοιμάζουμε για τους μαθητές, οι οποίοι φέτος αποχαιρετούν αυτό το σχολείο.

Κλείνοντας αυτή την επικοινωνία, θέλουμε να τονίσουμε τη σπουδαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας και ελπίζουμε ότι η ανταπόκρισή σας θα είναι υποδειγματική για άλλους γονείς! Και εννοείται ότι θέλουμε πάρα πολύ να πραγματοποιηθεί η εκδρομή μας, γι’ αυτό κάθε δήλωση συμμετοχής, θα μας χαροποιεί ιδιαιτέρως τις επόμενες μέρες!

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.