Επείγον και Σημαντικό: Πρόσκληση σε ΕΚΤΑΚΤΗ Γενική Συνέλευση

Προς : Γονείς & Κηδεμόνες 16ου Δημ. Σχολείου

Αρ.Πρωτ : 18/0415

Ημ/νία : 03/04/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

«Σύγκλιση ΕΚΤΑΚΤΗΣ Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου»

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο Καταστατικό του Συλλόγου και κατόπιν αιτήσεως 31 γονέων-μελών του Συλλόγου μας, σας καλεί σε ΕΚΤΑΚΤΗ Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015 στον χώρο του σχολείου στις 18:30 το απόγευμα.

Με θέμα Ημερήσιας Διάταξης :

«Λόγω:

  1. Της ακαταλληλότητας του ισογείου και του πρώτου ορόφου των προκατασκευασμένων αιθουσών,
  2. Μη νομιμοποιήσεως-τακτοποιήσεως των αυθαίρετων ως άνω αιθουσών,
  3. Της ανυπαρξίας αιθουσών ηλεκτρονικών υπολογιστών και τμήματος εντάξεως των μαθητών με ειδικές ανάγκες, με ουσιαστικό αποτέλεσμα τη μη λειτουργία αυτών των τμημάτων,
  4. Μη μόνωση της ταράτσας του κτιρίου με αποτέλεσμα την εισροή ομβρίων υδάτων, υγρασίας και διαβρώσεως των τοίχων των αντιστοίχων αιθουσών,
  5. Τη λειτουργία του τύποις δωδεκαθέσιου σχολείου με επτά αίθουσες διδασκαλίας ενώ τα τμήματα των μαθητών είναι τουλάχιστον δώδεκα.

Την λήψη αποφάσεως δράσεως και ενεργειών του Συλλόγου Γονέων του 16ΟΥ Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου περί επιλύσεως των ως άνω χρονιζόντων κτιριακών προβλημάτων του σχολικού κτιρίου»

Αν και πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας και δεν θα χρειαστεί να μεταθέσουμε την ημερομηνία της ΓΣ, είμαστε υποχρεωμένοι από το Καταστατικό να σας ενημερώσουμε ότι στην περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η ΓΣ θα επαναληφθεί την Τετάρτη  29 Απριλίου στο χώρο του σχολείου στις 18:30.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.